Aanmelden

De opvang van nieuwe leerlingen

Wij vinden het altijd leuk als we nieuwe leerlingen mogen verwelkomen op onze school. Meestal betreft het kleuters die vier jaar geworden zijn, maar soms gaat het ook om oudere kinderen die om andere redenen instromen bij ons op school.

Welke leeftijd de nieuwe leerling ook heeft, we kijken altijd naar de onderwijsbehoefte van het kind en of deze past bij de mogelijkheden van het onderwijs dat wij te bieden hebben. Een goede kennismaking met het kind en zijn/haar ouders is een eerste stap. Dit geeft ouders en kind(eren) de gelegenheid om een kijkje te nemen op onze school, de sfeer te proeven en te zien hoe wij ons onderwijs vormgeven.

4 jaar…

Als uw kind 4 jaar wordt, breekt er een nieuwe fase aan in zijn/haar leven, maar ook in uw leven. Want uw kind mag naar school! Wij adviseren ouders zich vroegtijdig te orièˆnteren op de toekomstige basisschool van hun kind. Mocht de keuze vallen op de Titus Brandsma, dan vragen wij ouders contact op te nemen met de school voor een eerste kennismaking.

Aanmelden

Heeft u interesse gekregen in Basissschool Titus Brandsma en overweegt u om uw kind(eren) bij ons op school in te schrijven?

Aanmeldformulier

SIENN